De Deluxe-show in de Lotto Arena wordt er een waarbij Bart zijn grote successen zal brengen met een meer dan 500 stemmen tellend koor op het podium. Samen namen ze ook een cd op.

Meer informatie...

Alles over het Zangerscollectief en tickets vind je hier

Back to the 90'ies XL in het Zuiderpershuis te Antwerpen wordt door de Corona-maatregelen VERPLAATST naar een nog te bepalen datum! Intussen maakten wij deze Corona-song!
1993: Laura Pausini
2020: Laura Blijfbini

Meer informatie...

1227 unieke stemmen zongen door de jaren heen mee met één of meer pop-upkoren van In Koor, een grensverleggende workshop die altijd uitmondde in een uniek concert met een bekende artiest. Deze docu geeft een blik op het avontuur dat al 10 jaar duurt.

Meer informatie...

K's Choice en 600 gesmeerde stemmen beroerde de harten met een prachtige akoestische set als opener van de Winter in Antwerpen 2018...

Meer informatie...

Craquelé is een voorstelling van Studio Orka.
Hans Primusz coacht het koor dat dit verhaal muzikaal ondersteunt.
Naar aanleiding van het afscheid van het gezelschap Studio Orka volgt er nog een hernemingstournee in 2022.
Hans en Hannelore Primusz spelen en zingen afwisselend mee in het ensemble dat ze leiden.

Meer informatie...

"Terug naar de tijd van de Nederlandstalige foxtrot of wals, met verhaallijnen over de melkboer of zondagse kleding. Charmante nostalgie."

'Vergeten geluk' is een muziektheatraal programma vol chansons uit de tijd van toen. Broer en zus Hans en Hannelore Primusz halen Nederlandstalige pareltjes van onder het stof en herstellen ze in hun glorie van weleer.

Meer informatie...

Mieke Dobbels (speelreeks 1) of Ilse de Koe (speelreeks 2) en Sebastien Dewaele halen de tekst De Soldaat-facteur en Rachel van onder het stof ter herdenking van 100 jaar Groote Oorlog. Hans Primusz coacht het 40-koppig koor dat deze klassieker van Arne Sierens over de Groote Oorlog muzikaal ondersteunt.

Meer informatie...

Feniks Festival Muziektheater 8+ | Workshop

In het kader van het Het Feniks Festival organiseerde Muziektheatergezelschap Walpurgis een workshop Muziektheater voor alle kinderen vanaf 8 jaar. Hans en Hannelore coachten!

Radio 2 zocht en vond vijftig koorzangers om een uniek concert te geven in de Sint-Romboutskathedraal in Mechelen. Het 1000 klassiekers-koor bracht tien van de grootste klassiekers.

Meer informatie...

Deelnemers De Mol en duizendkoppig pop-upkoor zingen Shosholoza voor de Warmste Week.

Meer informatie...