De Grote Schijn | Een magische lichtwandeling met koor!

Wat is De Grote Schijn?

De Grote Schijn is een zinnenprikkelende tocht door het donker. Een feeëriek verlicht pad leidt de weg, fluisterende bomen genieten met je mee. Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad.

De Grote Schijn wordt ook in 2023 een unieke totaalbeleving zonder woorden, met innoverende snufjes en lumineuze emoties. Laat je tijdens dit omni-zintuigelijk spektakel leiden langs een volledig nieuw parcours met indrukwekkende technieken en mysterieuze verrassingen.

En laat een nieuw pop-upkoor nu net één van die verrassingen zijn. Hans Primusz stelt het koor samen. We zullen niet alleen live te zien zijn op één plek in het bos, de wandelaars zullen onze klanken door heel het bos tegenkomen. Duizend zangers wisselen elkaar af om het publiek elke avond te betoveren met hun magische klanken.

Wil je de sfeer van een vorige Grote Schijn al eens opsnuiven?

Voor editie 2023 componeert Hans Primusz de nieuwe muziek. Geen popmuziek wat je misschien gewend bent uit andere projecten, maar een vocaal klankbad. In onderstaande aftermovie hoor je muziek van een vorige editie. En nog een leuk weetje: de lichtkunstenaars gaan de geluidsgolven gebruiken om lichteffecten aan te sturen. Met andere woorden, geen klank = geen licht :-)
Klik op de icoontjes onder de panoramische foto bovenaan. Zo blader je door alle info op deze pagina.

Locatie van alle voorstellingen

Speelperiode loopt van 25 oktober 2023 tot 19 november 2023

Provinciaal Groendomein Rivierenhof
Turnhoutsebaan 246
2100 Antwerpen


Klik op de icoontjes onder de panoramische foto bovenaan. Zo blader je door alle info op deze pagina.