Hans Primusz is backing vocal op de concerten van De Grungblavers.

Meer informatie...

Naast de gedanste opera Kintsukuroi van Spinvis zongen Hans en Hannelore Primusz backingvocals op enkele concerten van de band.

Meer informatie...

Kintsukuroi is een gedanste opera van de Nederlandse muzikanten Spinvis & Saartje Van Camp. Hans, Primusz, Hannelore Primusz en Helga Smits vormden een minikoor dat samen met de band de dansers begeleidde.
Na twee weken spelen op een strand tijdens theaterfestival Oerol 2014, toerde de productie langs de grote Belgische en Nederlandse theaterzalen.

Meer informatie...

Boven water - nu in tweeluik als Water & Vuur - is een voorstelling van theatermakershuis Het Nieuwstedelijk (voorheen: de Queeste). Hans Primusz was zangcoach van de acteurs.

Meer informatie...

De Gouden Draak, een tekst van Roland Schimmelpfennig, is een voorstelling van theatermakershuis de Queeste. Hans Primusz was zangcoach van de acteurs.

Meer informatie...

Met een groots Music for Life-koor live zingen op Studio Brussel, dat is de opzet van Koor for Life een initiatief van Zaterdag Zondag. En hoe schoon galmde elk jaar de koorbewerking van het Music for Life-themalied in door de radio.

Meer informatie...

Niets zo ontladend als samen zingen! Maandacht besloot daarom samen te werken met Hans Primusz van Zaterdag Zondag, bekend om zijn pop-up koren.

In het eerste luik van dit programma leert Hans alle geïnteresseerden enkele bekende nummers aan in een boeiende workshop. Op een paar uurtjes tijd ontstaat er een volwaardig koor dat wordt geïntegreerd tijdens het optreden.

Een heus meezingoptreden met een liveband, bestaande uit Nele Bauwens, Wigbert Van Lierde, Jan Hautekiet, Axl Peleman en Ron Reuman, vormt het tweede luik van dit programma. En geen gefrommel met papieren songteksten want deze worden mooi geïntegreerd in het decor door middel van projectie.

Meer informatie...

Expatmagazine BxlConnect maakte een make-over van Hans Primusz in de rubriek van styliste Diana Goss van NO Black Styling Studio uit Antwerpen.

Hier zie je alvast VOOR en NA...

Meer informatie...

In 2011 leverde Zaterdag Zondag een pop-upmannenkoor voor de bekende Sporting Telenet hymne. Neem een kijkje achter de schermen van de opnames.

Meer informatie...

Zaterdag Zondag werkte mee aan een reclamefilmpje (tv + internet) voor Devos & Lemmens in 2011. Hiervoor werd een projectkoor samengesteld van 16 zangers. Hans Primusz zong als één van de vier solisten.

Meer informatie...