Over Hans Primusz

Over

Hans Primusz studeerde aan het Koninklijk Vlaams Conservatorium van Antwerpen. Daarnaast volgde hij workshops bij Wim Henderickx, Eric Sleighem, Alberto Ter Doest en Bram Vermeulen.

Als tiener speelde Hans mee in musicals als ‘The Sound of Music’ (Koninklijk Ballet van Vlaanderen), ‘Alladin’ en ‘The Eddy Wally Story’ (Music Hall Group). Hij was van 2004 tot 2014 dirigent van het koor ‘Tosángana’ (Mortsel) en tussen 2011 tot 2016 van popkoor 'Ioca'. Sinds 2008 zingt het koor van Thomas More hogeschool Antwerpen onder zijn leiding. Met Steven Mintjens leidt hij het popkoor 'Pop-it'.
Met Hannelore Primusz leidt hij de workshop zang en muziektheater op de Zomeracademie, een organisatie van De Veerman en Vormingscentrum Destelheide.

Hij toerde langs Vlaamse en Nederlandse theaters met verschillende producties: Zingelong (productie Maandacht), Kintsukuroi (een gedanste opera van Spinvis en Saartje van Camp), De Soldaat-facteur en Rachel (productie Compagnie Cecilia) en samen met Hannelore Primusz brengt hij een muziektheatraal programma 'Vergeten geluk' met Nederlandstalige liedjes van minstens 50 jaar oud.

Contact

Helga Smits - medewerker
helga@primusz.be
+32 479 232 852

Hans Primusz
hans@primusz.be