Radiozender JOE fm verraste eind 2011 zijn luisteraars met een speciale kerstmedley. Zaterdag Zondag zorgde voor het pop-upkinderkoor. Hans Primusz schreef ook de arrangementen.

Meer informatie...

Na JackoBond in Koor, een pop-upkoorproject van Zaterdag Zondag, nam het koor een single op met de kleinkunstzangeres. Hans Primusz zorgde voor het koorarrangement.

Meer informatie...

Op 22 & 23 september 2012 zongen meer dan 60 000 mensen, verspreid over heel België, hun bezorgdheid uit over het klimaat. In Antwerpen leidde Hans Primusz een 2 500-koppige massakoor.

Meer informatie...

De Figuranten is een sociaal-artistiek project van CAW (Centrum Algemeen Welzijn). Hans Primusz coachte een aantal sessies het wijkkoor Peper & Zot van De Figuranten met als sluitstuk twee optredens in het Cultureel Centrum De Steiger in Menen.

Meer informatie...

Theater van A tot Z organiseert - met de AB in Brussel en andere organisatoren - zangsessies met Nederlandstalige liedjes. Anderstaligen kunnen er op een leuke manier Nederlands komen oefenen. Hans Primusz begeleidt op piano.

Meer informatie...

In 2011 organiseerde Zaterdag Zondag JackoBond in Koor in de Antwerpse deSingel.

De gemeente Wemmel nodigde ons uit om ook in hun cultuurcentrum een remake op poten te zetten van dit concept.

Meer informatie...

K’s choice - Community edition | Pop-up koor i.s.m. What You See Festival

Een cameraploeg volgde twee maanden lang bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice. Een groep vreemden werd een hechte club die elkaar vond in de liefde voor het zingen. Op 19 november trad het pop-upkoor, o.l.v. Hans Primusz, tijdens het What You See Festival in de Stadsschouwburg Utrecht op met niemand minder dan K's Choice.

Opening Doors is een theatergroep uit Leopoldsburg voor mensen met een mentale beperking. Hans Primusz ging in een aantal sessies op zoek naar de stem van de deelnemers door samen te zingen.

Meer informatie...

Spinrag is het kindermuzefestival van de stad Kortrijk. Voor de opening overspoelen de stemmen van meer dan 500 kinderen het Casinoplein. Een groots pop-upkoor o.l.v. Hans Primusz laat het Spinraglied klinken, geschreven door Hans en Anna Vercammen.

Meer informatie...

De Zomeracademie is een initiatief van Destelheide en De Veerman, dat het artistiek zoeken wil stimuleren. Het atelier zang- en muziektheater werd gecoacht door Hans en Hannelore Primusz.

Meer informatie...