Met een groots Music for Life-koor live zingen op Studio Brussel, dat is de opzet van Koor for Life een initiatief van Zaterdag Zondag. En hoe schoon galmde elk jaar de koorbewerking van het Music for Life-themalied in door de radio.

Meer informatie...

Niets zo ontladend als samen zingen! Maandacht besloot daarom samen te werken met Hans Primusz van Zaterdag Zondag, bekend om zijn pop-up koren.

In het eerste luik van dit programma leert Hans alle geïnteresseerden enkele bekende nummers aan in een boeiende workshop. Op een paar uurtjes tijd ontstaat er een volwaardig koor dat wordt geïntegreerd tijdens het optreden.

Een heus meezingoptreden met een liveband, bestaande uit Nele Bauwens, Wigbert Van Lierde, Jan Hautekiet, Axl Peleman en Ron Reuman, vormt het tweede luik van dit programma. En geen gefrommel met papieren songteksten want deze worden mooi geïntegreerd in het decor door middel van projectie.

Meer informatie...

Expatmagazine BxlConnect maakte een make-over van Hans Primusz in de rubriek van styliste Diana Goss van NO Black Styling Studio uit Antwerpen.

Hier zie je alvast VOOR en NA...

Meer informatie...

In 2011 leverde Zaterdag Zondag een pop-upmannenkoor voor de bekende Sporting Telenet hymne. Neem een kijkje achter de schermen van de opnames.

Meer informatie...

Zaterdag Zondag werkte mee aan een reclamefilmpje (tv + internet) voor Devos & Lemmens in 2011. Hiervoor werd een projectkoor samengesteld van 16 zangers. Hans Primusz zong als één van de vier solisten.

Meer informatie...

Radiozender JOE fm verraste eind 2011 zijn luisteraars met een speciale kerstmedley. Zaterdag Zondag zorgde voor het pop-upkinderkoor. Hans Primusz schreef ook de arrangementen.

Meer informatie...

Na JackoBond in Koor, een pop-upkoorproject van Zaterdag Zondag, nam het koor een single op met de kleinkunstzangeres. Hans Primusz zorgde voor het koorarrangement.

Meer informatie...

Op 22 & 23 september 2012 zongen meer dan 60 000 mensen, verspreid over heel België, hun bezorgdheid uit over het klimaat. In Antwerpen leidde Hans Primusz een 2 500-koppige massakoor.

Meer informatie...

De Figuranten is een sociaal-artistiek project van CAW (Centrum Algemeen Welzijn). Hans Primusz coachte een aantal sessies het wijkkoor Peper & Zot van De Figuranten met als sluitstuk twee optredens in het Cultureel Centrum De Steiger in Menen.

Meer informatie...

Theater van A tot Z organiseert - met de AB in Brussel en andere organisatoren - zangsessies met Nederlandstalige liedjes. Anderstaligen kunnen er op een leuke manier Nederlands komen oefenen. Hans Primusz begeleidt op piano.

Meer informatie...