Zing jij mee op de Radio 2 Singalong?


Noteer zondag 19 december (uitgesteld) alvast in je agenda. Samen met Radio 2 en dirigent Hans Primusz kan jij met nog 999 andere luisteraars meezingen met de beste hits en de grootste klassiekers op de Radio 2 Singalong in DE SINGEL in Antwerpen.


Echt iédereen kan meezingen met de Radio 2 Singalong. Het maakt dus niet uit of je enkel in de badkamer of ook al in een koor zingt. Je wordt deel van een 1000-koppig koor en onderschat de kracht daarvan niet... Geoefende zangers trekken minder ervaren zangers mee naar een hoger niveau. Presentator David Van Ooteghem testte het uit tijdens een repetitie (klik hier) van Hans Primusz.

Er is nog meer!

In aanloop naar het event krijg je tips en online workshops van Hans Primusz zelf om er nog meer plezier uit te halen. In de namiddag van zondag 19 december (uitgesteld) oefen je een laatste keer in DE SINGEL in Antwerpen zodat je 's avonds zeker uit volle borst kan meezingen.

Alt of sopraan?

Hans Primusz ging ook langs bij Siska Schoeters in De Madammen en onderwierp haar alvast aan een live stemtest. Benieuwd welk stemtype je hebt? Klik hier en doe net als haar de stemtest. Zo ben je helemaal klaar om je in te schrijven voor de Radio 2 Singelong .

zo 19 dec 2021 RADIO 2 SINGALONG (uitgesteld)

Tickets

Registreer je hier op de wachtlijst voor tickets voor Radio 2 Singalong. Er zullen binnenkort wellicht nog enkele tickets vrijkomen. Goed om weten is dat de vriendenkorting van 18 euro per ticket (vanaf 3 tickets binnen een categorie) niet zichtbaar is bij het aanmelden, maar wél wordt toegepast zodra er tickets aan jou kunnen worden toegewezen.
Bepaal eerst je stemtype. De zaal is opgedeeld in vier vakken: hoge vrouwenstem, lage vrouwenstem, mannenstem en gemixt stemvak. In dit laatste kan je samenzitten met andere vrienden die een andere stem zingen. In de andere vakken heb je meer steun van de deelnemers rond jou die dezelfde stem zingen. Twijfel je aan je stemtype? Hans Primusz ging langs bij Siska Schoeters in De Madammen en onderwierp haar alvast aan een live stemtest. Klik hier en doe net als haar de stemtest.

Wat is er allemaal inbegrepen?

Vooraf (september - december 2021)
- Exclusieve toegang tot 15 online tutorials waarin Hans Primusz je klaarstoomt om 15 grote hits en klassiekers meerstemmig mee te zingen.
Zondag 19 december 2021 in DE SINGEL (uitgesteld)
- Generale repetitie per stemgroep, doorlopend van 13:00 uur tot 18:30 uur, met Hans Primusz
- Workshop stemtechniek, doorlopend van 13:00 uur tot 18:30 uur, met Hannelore Primusz
- Singalongconcert om 20:00 uur waarbij we met z'n duizend de 15 liedjes zingen.
- Special guest: Bart Peeters
- Iedereen in de zaal maakt deel uit van het gigantische koor, muzikaal ondersteund door een live-band.

- Diner (optioneel): van 17:00 uur tot 19:30 uur doorlopend in Hotel Mercure (recht tegenover DE SINGEL).

Locatie

DE SINGEL - Blauwe zaal
Desguinlei 25
2018 Antwerpen

David doet de test

Echt iédereen kan meezingen met Radio 2 Singelong. Het maakt dus niet uit of je enkel in de badkamer zingt of ook al in een koor. Iedere deelnemer wordt een stukje van een 1000-koppig koor. Maar onderschat de kracht daarvan niet: geoefende zangers trekken minder ervaren zangers mee naar een hoger niveau. David Van Ooteghem testte het zelf al eens uit tijdens bij Hans Primusz.

Alt of sopraan?

Hans Primusz ging ook langs bij Siska Schoeters in De Madammen en onderwierp haar alvast aan een live stemtest. Benieuwd welk stemtype je hebt? Doe net als Siska de stemtest en maak je klaar voor de Radio 2 Singelong .

Kom al in de sfeer met deze tutorial

In ruil voor je ticket krijg je niet alleen een geweldige zangavond, je krijgt ook een pak workshops van Hans Primusz! Hieronder alvast een tipje van de sluier. Je leert de leukste stukjes zingen van 'Als ze lacht' en 'Dancing Queen'. Probeer de tutorial uit en kies één van de drie stemmen.


Je wil graag lekker uit eten na de workshops in de namiddag, maar wél tijdig terug zijn voor het concert 's avonds?
Reserveer dan hier een ticket voor het diner in het Mercure Hotel recht tegenover DE SINGEL.
Het diner wordt georganiseerd in telkens een ander tijdslot per stemvak.

Menu

Saladbowl met keuze uit:
  • Salade tomaat mozzarella
  • Ceaser salad
  • Salade Niçoise
  • Salade rauwkost
Hoofdgerecht met keuze uit:
  • Vegetarische lasagne
  • Penne pesto met kip
  • Tagliatelle met roomsaus en zalm
Bijgerecht: gestoomde groenten

Plat- en bruiswater à volonté

Koffie of thee Takeaway (onderweg naar DE SINGEL)