1227 unieke stemmen zongen door de jaren heen mee met één of meer pop-upkoren van In Koor, een grensverleggende workshop die altijd uitmondde in een uniek concert met een bekende artiest. Deze docu geeft een blik op het avontuur dat al 10 jaar duurt.

Meer informatie...

K's Choice en 600 gesmeerde stemmen beroerde de harten met een prachtige akoestische set als opener van de Winter in Antwerpen 2018...

Meer informatie...

"Terug naar de tijd van de Nederlandstalige foxtrot of wals, met verhaallijnen over de melkboer of zondagse kleding. Charmante nostalgie."

'Vergeten geluk' is een muziektheatraal programma vol chansons uit de tijd van toen. Broer en zus Hans en Hannelore Primusz halen Nederlandstalige pareltjes van onder het stof en herstellen ze in hun glorie van weleer.

Meer informatie...

Jazz, klassiek, musical, cabaret, woord en alles daar tussenin.

Tien mensen uit verschillende windrichtingen en met compleet andere toekomstperspectieven vonden samen een gemeenschappelijk doel: hun passie voor de muziek en samenzang delen met elkaar en met u.

Meer informatie...

Mieke Dobbels (speelreeks 1) of Ilse de Koe (speelreeks 2) en Sebastien Dewaele halen de tekst De Soldaat-facteur en Rachel van onder het stof ter herdenking van 100 jaar Groote Oorlog. Hans Primusz coacht het 40-koppig koor dat deze klassieker van Arne Sierens over de Groote Oorlog muzikaal ondersteunt.

Meer informatie...

Feniks Festival Muziektheater 8+ | Workshop

In het kader van het Het Feniks Festival organiseerde Muziektheatergezelschap Walpurgis een workshop Muziektheater voor alle kinderen vanaf 8 jaar. Hans en Hannelore coachten!

Radio 2 zoekt vijftig koorzangers om een uniek concert te geven in de Sint-Romboutskathedraal in Mechelen. Met het 1000-klassiekers koor brengen we tien van de grootste klassiekers. Marcel Vanthilt wordt als klassiekers-kenner ambassadeur van dit evenement.

Meer informatie...

Deelnemers De Mol en duizendkoppig pop-upkoor zingen Shosholoza voor de Warmste Week.

Meer informatie...

Hans Primusz is backing vocal op de concerten van De Grungblavers.

Meer informatie...

Naast de gedanste opera Kintsukuroi van Spinvis zongen Hans en Hannelore Primusz backingvocals op enkele concerten van de band.

Meer informatie...