Jong van Hart | Pop-upkoor

Het pop-upkoor Jong van Hart gaat zijn zevende editie in! Begeleid door een stomende rockband en onder de bezielende leiding van Hans Primusz, brengen hippe en prille senioren klassieke pop- en rocksongs. Nederlandstalige liedjes, nummers van The Beatles, Elvis Presley en vele anderen worden op eigen wijze gebracht. Dirigent Hans Primusz en coach Hannelore Primusz stomen de zangers klaar voor een liveconcert tijdens een aantal koorworkshops. Een muzikale explosie die alle stereotypen op het gebied van leeftijd, generatiekloven en muziekstijlen overstijgt. Het wordt een unieke ervaring voor de zangers én het publiek!

Via de icoontjes hieronder blader je door alle info.

do 26 aug 2021  20u00

Jong van hart (concert)

DE SINGEL (Blauwe zaal)
Desguinlei 25
2018 Antwerpen

Tickets zijn hier verkrijgbaar.
Je mag in een groep van acht een evenement bezoeken. Of met de mensen met wie je samenwoont. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee. In theorie kan je dus ook met meer dan acht personen komen. Bijvoorbeeld acht vrienden + hun kinderen.


Hieronder de making-of van een vorige editie van dit project. Toen werd samengewerkt met een artiest waarbij deze keer het koor 'solo' zingt. In 2017 treden we voor het eerst op in deSingel.