Radio2 Singalong 2022 | Herbeleef hier de magie!

Op zaterdag 3 december 2022 zette Radio2 Singalong de Lotto Arena op zijn kop. Samen met Radio2 en dirigent Hans Primusz hebben een 3000-koppig pop-upkoor de beste hits en de grootste klassiekers gezongen. Ook Pommelien Thijs, Belle Perez, Bart Herman, Gene Thomas en Tom Dice zongen op Radio2 Singalong

Bekijk hier de mooie reportage van het VRT-journaal

Ook Pommelien Thijs, Belle Perez, Bart Herman, Gene Thomas en Tom Dice zingen op de Radio2 Singalong

Samen met Radio2 en dirigent Hans Primusz kan jij met nog 4999 andere luisteraars meezingen met de leukste hits op Radio2 Singalong in de Lotto Arena in Antwerpen op zaterdag 3 december 2022. En leuk nieuws, dirigent Hans Primusz brengt enkele verrassingsgasten mee! De namen zijn niet de van de minsten: ook Pommelien Thijs, Belle Perez, Bart Herman, Gene Thomas en Tom Dice zingen mee met het Radio2 Koor!
Alt of sopraan?

Twijfel je nog of je de hoge of lage vrouwenstem wil meezingen? Met deze sneltest kom je erachter en maak je klaar voor Radio2 Singalong .

Kom al in de sfeer met deze tutorial

In ruil voor je ticket krijg je niet alleen een workshop in jouw buurt en een geweldige zangavond, je krijgt ook een pak online workshops van Hans Primusz! Hieronder alvast een tipje van de sluier. Je leert de leukste stukjes zingen van 'Als ze lacht' en 'Dancing Queen'. Probeer de tutorial uit en kies één van de drie stemmen.