Radio2 Singalong | Just Singalong in de Lotto Arena?


Noteer zaterdag 3 december 2022 alvast in je agenda, want Radio2 Singalong in de Lotto Arena in Antwerpen wordt het evenement van het jaar. Samen met Radio2 en dirigent Hans Primusz zal een 5000-koppig pop-upkoor de beste hits en de grootste klassiekers zingen en jij kan er deel van zijn!

Ook Pommelien Thijs, Belle Perez, Bart Herman, Gene Thomas en Tom Dice zingen op Radio2 Singalong

Samen met Radio2 en dirigent Hans Primusz kan jij met nog 4999 andere luisteraars meezingen met de leukste hits op Radio2 Singalong in de Lotto Arena in Antwerpen op zaterdag 3 december 2022. En leuk nieuws, dirigent Hans Primusz brengt enkele gasten mee! De namen zijn niet de van de minsten: ook Pommelien Thijs, Belle Perez, Bart Herman, Gene Thomas en Tom Dice zingen mee met het Radio2 Koor!

Just Singalong

Wil je graag naar Radio2 Singalong op 3 december komen, maar je ziet jezelf niet alle voorbereiding doen? Dan is het Just Singalong-ticket iets voor jou. De deuren gaan open om 19u en om 20u begint de Radio2 Singalong.

Voor wie is Just Singalong bedoeld?
  • Je bent familie of vriend(in) van één van de zangers of je bent sympathisant van Radio2 Singalong.
  • Je verkiest geen workshop of exclusieve toegang tot de tutorials, maar je wil het evenement vanop de eerste rij rond het koor meemaken. Meezingen mag uiteraard ook.

Hoe verloopt jouw Radio2 Singalong?
  • Je kiest een zitplaats of een staanplaats op het balkon.
  • Je geniet in stereo van de vijf artiesten én de 5000 stemmen die de Lotto Arena vullen.

Planning Radio2 Singalong?

Vertrek sfeerbus Radio2 Singalong op jouw locatie (uur van vertrek afhankelijk van jouw locatie)
19u00: Deuren open
20u00: Start Radio2 Singalong
22u00: Einde Radio2 Singalong
22u30: Vertrek zorgeloos naar huis met de bus

Via onze eigen webshop kan je T-shirt voor de Radio2 Singalong bestellen! Stel je eigen T-shirt samen!

Ook Pommelien Thijs, Belle Perez, Bart Herman, Gene Thomas en Tom Dice zingen op de Radio2 Singalong

Samen met Radio2 en dirigent Hans Primusz kan jij met nog 4999 andere luisteraars meezingen met de leukste hits op Radio2 Singalong in de Lotto Arena in Antwerpen op zaterdag 3 december 2022. En leuk nieuws, dirigent Hans Primusz brengt enkele verrassingsgasten mee! De namen zijn niet de van de minsten: ook Pommelien Thijs, Belle Perez, Bart Herman, Gene Thomas en Tom Dice zingen mee met het Radio2 Koor!
Alt of sopraan?

Twijfel je nog of je de hoge of lage vrouwenstem wil meezingen? Met deze sneltest kom je erachter en maak je klaar voor Radio2 Singalong .

Kom al in de sfeer met deze tutorial

In ruil voor je ticket krijg je niet alleen een workshop in jouw buurt en een geweldige zangavond, je krijgt ook een pak online workshops van Hans Primusz! Hieronder alvast een tipje van de sluier. Je leert de leukste stukjes zingen van 'Als ze lacht' en 'Dancing Queen'. Probeer de tutorial uit en kies één van de drie stemmen.